feb 06
2.periode søndag...

A-laget var i Stavanger og spilte to kamper mot Forus helgen 2.-3.februar.

Vi hadde meget bra kvalitet og tempo på treningene i ukene før, og reiste med pigge bein og god tro på årets første seier i 3.div. Med 17 utespillere og 2 keepere (som er rekord for undertegnede i løpet av 3,5 år i rødt), visste vi at vi ville bite godt i fra oss.

Lørdagskampen startet delvis trått da vi røyk på en baklengs etter kun et par spilte minutter. Dette skulle derimot vise seg å bli den eneste gangen ringrevene fra Forus kunne føle på å lede en hockeykamp denne helgen. 1-3 i favør KIK etter første periode, og i tur og orden 0-3 og 1-3 i andre og tredje periode resulterte i en knusende 2-9 seier. Gutta kjemper beinhardt gjennom tre perioder, leverer fantastiske mål og viser en enorm vinnervilje. I det hele var dette en skikkelig lagseier.

På søndagskampen sliter vi med å komme i gang, og det står 0-0 etter første periode, mye takket være vår keeper Petter Andersen #20 som står som en vegg gjennom hele kampen. Etter en liten pauseprat går vi ut i andre periode som et fyrverkeri, og dette blir også vår mest målrike periode denne helgen. 0-6 på tavla før siste periode dreper på mange måter kampen, og selv om Forus går ut med et massivt press på oss i tredje periode, fortsetter #20 storspillet. Vi tar de kontringene vi får, og står igjen med pyntlige 1-9 i det siste fløytesignal går.

Må nevnes at Mikke (#11) står fram som Kaptein med stor K for oss denne helga. Legger det defensive grunnlaget vi behøver, motiverer laget med god konstruktiv prat, og bidrar også framover i banen med hele 4(!) mål på søndag. Veldig gledelig er det også at våre 7 lokale unggutter tar ansvar og leverer strålende gjennom hele helga. Tobias Alnæs Hoven #6 og Adrian Stendal-Karlsen #18 svarer på økt tillit utover i søndagskampen med henholdsvis to mål (#6) og to assist (#18). Guttas første målpoeng på seniornivå. Dette lover godt for framtiden!

Nå gleder vi oss veldig til våre to siste seriekamper 16. og 17. mars i Idda, og ligger allerede i hardtrening for å få vår revansje mot Lyderhorn også.

Coach, Ola Morset #66