Allsidighet skaper idrettsglede!

Gode opplevelser skaper idrettslig merverdi denne fine gjengen! Foto: Christer Linder

Av Jan Harald Rismyhr
04.09.2019
Det er ikke bare ishockey som er gøyal idrett. Denne herlige gjengen fra vårt U-10-lag og noen andre interesserte, fikk forleden anledning til å prøve seg på den populære amerikanske sporten «baseball».

Det var under kyndig veiledning av blant annet treneren for det norske landslaget i nettopp «baseball», Andy Johnson, som også tar på seg skøyter og er en tur innom vårt oldboys-lag.

Allsidighet er unektelig svært inspirerende for unge, norsk idrettsutøvere. Det bidrar til flere gode fellesopplevelser. Norge har i de siste årene spesielt fostret toppidrettsutøvere i verdensklasse i friidrett og ishockey. De er opptatt av at for tidlig spesialisering ikke nødvendigvis er et gode. Mer om dette kan du lese om i disse artiklene på hjemmesidene til Norges Idrettsforbund.

«Zucca» om idrett for de yngre >>

Karsten Warholm om idrett for de yngre >>