En fantastisk avslutning :)

En innsatsfylt gjeng etter den siste kampen mot Lyderhorn som endte med syvmålsseier: Fra venstre. Sean Mellingen (tremålsscorer), Rikard Ohlsson, Fabian Meling, Tobias Alnæs Hoven, Adrian Stendal-Karlsen og Kristian Haugen.

tekst/foto: Jan Harald Rismyhr
18.03.2019
En magisk helg da de to siste kampene til KIK i årets 3 divisjon ble avsluttet. En garvet nykommer og våre juniorer, som stadig tar nye skritt, var blant de som på hjemmebane satte serievinneren fra Bergen skikkelig på plass med sifrene 8-5 og 11-4 :)

Svenskfødte Rikard Ohlsson (32) hadde bare så vidt fått pakket ut kofferten – før han gjorde klar ishockey-bagen. Bare to dager tidligere hadde han slått seg ned på Sørlandet. I helgen var han i aksjon da KIK nedsablet Lyderhorn i A-lagets serieavslutning med bestemannspremien i den første av de to kampene. Spesielt lørdag kveld var stemningen nesten elektrisk på tribunen i det spennende oppgjøret. Etter to perioder var resultatet uavgjort. I den tredje var hjemmelaget utstoppelig...

For Rikard har møtet med KIK vært en positiv overraskelse – på flere måter:

- Jeg har blitt tatt godt imot i et flott miljø. En blanding av rutinerte og yngre, sultne, spillere. Idda Amfi er et supert anlegg. Jeg er svært imponert over kvaliteten på isen. Vår lagkaptein Mikael Öberg tar vare på alle uansett alder og er en utmerket og respektert kaptein. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.

De siste 10 årene har Rikard bodd i Danmark, i Odense. Han deltok ikke bare ishockey på et høyt nivå. Han traff også ei trivelig sørlandsjente og utdannet seg først til kiropraktor som senere ble påbygget til lege. I fire og et halvt år praktiserte han sitt yrke i Danmark, og han er fortsatt lege for det danske ishockeylandslaget. Det nærmeste året er han ansatt ved sykehuset i Kristiansand. Og nå er paret allerede i full gang med leilighetsjakt!

• Stor stemning på tribunen under kampene!
  • KIKs goalie Petter Andersen vartet opp med flere feberredninger, også et  liggende. Og han avverget straffeslags-scoring!
  • Spillende trener Ola Morset gikk foran - og setter pucken i mål så kjapt og uventet. Lyderhorn-keeperen fikk ikke en gang løftet snapphansken.

Fakta fra lørdagens kamp:  Klikk her >>>

Fakta fra søndagens kamp: Klikk her >>>