Høstferiehockey med SWETEC! AVLYST! OBS OBS!

Mads Gabriel Scott
28.08.2018
Høstferiehockeyen med SWETEC er dessverre avlyst. Vi jobber med nye tider.

​Kristiansand Kommune ga Kristiansand Ishockeyklubb tid til høstferiecamp med SWETEC 4.-5. oktober. Dette er eneste dato SWETEC HOCKEY kan komme ned siden de har camper på Østlandet resten av høstferien. Dessverre har det seg sånn at Kristiansand Kommune også har gitt tid til Idda Hockey 4.-7. oktober. De har visstnok ønsket denne tiden i februar, men ikke fått bekreftelse på dette. I mellomtiden fikk KIK denne tiden. Fredag 24.08 fikk KIK en telefon om at Kristiansand Kommune hadde dobbelbooket, men at vi skulle få beholde tiden.

Mandag 27.08 bestemte Kristiansand Kommune ved Idrettsetaten at KIK måtte avlyse arrangementet med SWETEC og at Idda Hockey kan benytte denne tiden i stedet til sitt arrangement.

Vi beklager så mye. VI har jobbet hardt for å beholde denne tiden som vi ser på som vår. Dessverre bestemte Kristiansand Kommune ved Idrettsetaten at vi ikke fikk lov til å ha høstferiecamp allikevel i år. Vi har derfor søkt om istid til camper i alle høst- og vinterferier i overskuelig framtid.

De som allerede har kjøpt plass til SWETEC campen har fått refundert pengene sine fra systemet. Dette skal ta ca en uke før de er tilbake på konto. Ta kontakt med Mads om pengene ikke har kommet på konto i løpet av en uke. Dette kommer fra deltager.no.

Vi jobber også med å få til en ny camp med SWETEC ved en annen anledning.