Hennig-Olsen Isdag

​Introduksjon i spotlight, mange på isen og fart i kiosken på Hennig-Olsen Isdag

Av Andreas Myhre
13.04.2019
Mange positive tilbakemeldinger og det aller gøyeste "ever"!
Når en iskremprodusent skal ha aktivitetsdag, hva er vel mer naturlig enn å velge en isbane? 

Lørdag 6.april hadde KIK sin hovedsponsor Hennig-Olsen Is aktivitetsdag på Idda. Hele anlegget var i bruk for ansatte og familie. Tett på 300 ansatte var i sving på isen, i idrettshallen og på curlingbanen. 

Gutt i full gang- TUSEN TUSEN TAKK for en fantastisk lørdag sammen med dere på IDDA - WOW!  Vi fikk sååå mange positive tilbakemeldinger fra både store og små på at denne ettermiddagen var "bare helt magisk", sier Vivian Kjevik Olsen, prosjektleder hos Hennig-Olsen Is, etter at dagen var gjennomført.  

Ettermiddagen begynte med spotlight´en som fulgte sjefen selv, Paal Hennig-Olsen, ut på isen, støttende på en pingvin med varemerke. Ved sin side har han "soft shake sjokolade og jordbær", to ansatte ikledd hver sin drakt. Tribunen i ishallen er nesten fullsatt.

- Feiende flott åpning - og jable liv på tribunen da alle 300 svarer JAAAAaaaa på spørsmålet: Er det noen som liker is herfortsetter Vivian. 

Kristiansand Ishockeyklubb var vertskap og organisator denne ettermiddagen. I vår hall hadde vi våre folk både på og utenfor is for å bistå. I idrettshallen var det håndball, og i curlinghallen stilte det folk fra Kristiansand Curling klubb 

- Takk til iherdige folk fra KIK som sørget for at alt gikk helt knirkefritt. Stor takk til alle frivillige som stilte opp for oss på lørdagavslutter en fornøyd Vivian i Hennig-Olsen Is