KIK ER OGSÅ DIN "KOMPIS"!

KIK´s U11-lag stilte med flere innsatsfylte foreldre​, fra venstre Natalia Uvaeva, Monica Jørgensen og Øystein Liebermann.

Av Anne Lene K. Hansen
22.01.2019
KIK ønsker å bli mer synlig som klubb - og da er den blomstrende aktiviteten rundt isbanen i Kvadaturen en kjærkommen anledning.

Kristiansand ishockey klubb er så å si hver helg fra januar til og med mars ved og på isbanen «Kompis» på torget. I samarbeid med Kristiansand kommune har vi overtatt en bod fra julebyen der vi selger og holder orden på sesongens store rekrutteringssatsing. Det deles ut gullbilletter som gir adgang til skøyteskolen vår. Det sørget blant annet Alexei Ktorides og Jesper Jørgensen på bildet nederst til høyre. Vi informerer foreldre og barn om hvor bra hockey er som idrett og det gode miljøet i klubben vår.

Lagene våre tar ansvar for hver sin helg: Vi selger vafler, sveler og kaffe. Skøyter slipes og interesserte får tips om skøyting. Inntektene fra denne dugnaden øremerkes lagkassene og er en god mulighet for lagene som med dette kan dekke inn for eksempel kostnader til reiser, treningsdresser o.l.

Det fine med denne typen dugnad er at spillere, trenere og foreldre kan gjøre noe sammen og bidra enten på eller rundt isen. Først ut var U11 som kunne melde om to trivelige dager på «Kompis» med masse folk og god stemning rundt KIK sin «hockeyhut». Så – stikk en tur innom :)