KIK i gang på Kompis

KIK stiller på Kompis. Fra venstre Julius Ribokas , Natalia Uvaeva og Espen Walle i kiosken

av Andreas Myhre
01.12.2019
KIK lager god stemning og låner ut skøyter på Kompis hver lørdag hele vinteren

Lørdag åpnet isbanen Kompis på torvet I Kristiansand. For KIK er dette en glimrende rekrutteringsarena. Vi bemanner kiosk med utleie av skøyter hele perioden Kompis er åpen. På denne første dagen var det et av våre yngre lag som hadde tatt ansvar for å lage god stemning på isbanen.  

-Dette er hyggelig å være med på å skape trivsel, sier lagleder på U12, Natalia Uvaeva. Hun stiller I kiosken og har gjort klart vafler og annet snadder, sammen med Espen Walle og Vidar Strisland. Alle tre stiller opp med et stort hockeyhjerte. De håper at vår tilstedeværelse på Kompis kan bringe flere barn til Idda 


-Dette er et populært tiltak. Og vi som driver med ishockey, synes dette er et spennende sted å ta sine første skøytetak - og kanskje senere kommer de til vår flotte innebane, fortsetter Natalia som har sitt opphav i Russland. - Det er et stort land som har mange slike baner som brukes myesier hun avsluttende for å kunne betjene den voksende køen utenfor kiosken. 
 
Også de yngste spillerne hjalp til. Det var en spillergjeng fra U12 etter lørdagens trening på Idda Arena. Den kalde vinteren fikk dermed en flott vinterlig start, selv uten snø. Kompis var fylt med folk straks etter åpning. Flyers om hockeyskolen ble flittig delt ut med håp om at mange nye også stiller på skøyteskolen for barn lørdager og onsdag på IddaFor skøyter - det er gøy det!