Smekkfull Skills&Skate-camp

​Stor oppslutning på hockeycampen siste helgen med is før sommeren

Av Andreas Myhre
14.05.2019
Stor oppslutning da KIK arrangerte Skills&Skate camp i samarbeid med Swetec Hockey siste helgen før isen gikk i mai.

-Det her er "mycket bra", forteller Mikael Lundblad. Han er en av to instruktører fra Swetec Hockey som KIK har samarbeid med på helgens camp. -Vi har sjelden så mange deltagere på våre camper. På isen er det 31 deltagere på det eldste partiet og i idrettshallen har vi ytterligere 25 stykker som skal på isen etterpå, smiler han.  

 

På isen er det full fart med skøyteøvelser, med den andre instruktøren Dag "DaggiWenstrømBegge er profesjonelle og reiser rundt i Europa med konseptet.  

 

Mads Gabriel Scott, daglig leder i KIK, forteller om kjempeoppslutning de to siste dagene før isen forsvinner før sommeren. -Halvparten av deltagerne er tilreisende, og det deltagere fra eåtte klubber her: Haugesund, Stavanger, Nærbø, KIK, Tønsberg, Furuset, Hasle/Løren og Lillehammer , sier Mads  

 

På barmarkøvelsene treffer vi Anne Marie Eriksen og Hanna Elise Engløkk, begge 10 år gamle.  De er tilreisende fra Haugesund og skal straks ut på isen. Dette er kjempebra og vi vil gå på skøyter så mye vi kan før sommeren, sier de.  

 

-Med slik trening blir det ikke lenge til Norge slår Sverige i ishockey, utfordrer vi Michael. - Om tio år, repliserer han med et smil.  


Bilder: 

* Mikael Lundag, Swetec

** Dag "Daggi" Wenstrøm, Swetec

*** Hanna Elise Engløkk og Anne Marie Eriksen