“If you can dream it, you can do it”

Av Jan Harald Rismyhr
09.05.2019
KIK har et jevnt tilsig av unge, ambiiøse spillere satser på sin idrett. To gode representanter fikk plutselig en mulighet helt utenom det vanlige.

En telefon på sensommeren skulle snu opp ned på det neste året for to av våre U16-spillere. Invitasjonen de hadde trent for og drømt om, ble plutselig en realitet.   

 
«Dette må være en fleip. Ring opp nummeret og sjekk at det ikke er noen som tuller med dere. Det var min fars første reaksjon», forteller Ole-Henry Løvdal som sammen med KIK-kollega Magnus Munksgård fikk en herlig overraskelse. For det var nemlig treneren fra Norges Toppidrettsgymnas på Lillehammer som hadde vært på tråden med to ledige plasser på sesongens lag.   

 

Dette var fredag ettermiddag og allerede søndag var Magnus Munksgaard og Ole-Henry Løvdal i OL-byen ved Mjøsa. Klare på isen for treningskamp mellom NTG`s U18 elite og U21-laget De måtte finne midlertidig overnatting, men i løpet av mandagen var begge to innrulla på skolen og hybler på plass. Og bare to dager senere var de på vei til Tsjekkia for en ukes treningsleir.  

 

Det ble starten på en treårig skolegang og et hockey-eventyr som det skal bli veldig spennende å følge med på. To gode representanter for oss i KIK. 

 

 

Skoledagen starter med en totimers treningsøkt. Så er det skole frem til ettermiddagen før kveldsøkta på is med laget om kvelden. I helgene er det seriespill. De har med andre ord ikke noen fritidsproblemer å snakke om