Mads opp i full stilling

​Mads Gabriel Scott der han trives best, på is. 

Av Andreas Myhre
30.06.2019
Endelig kan Mads ha full stilling i KIK, etter flere års ventetid.

Daglig leder i KIK, Mads Gabriel Scott, er uten tvil den i vår landsdel som har bredest og best bakgrunn som trener. Han har i løpet av sin karriere blant annet tatt hånd om flere talentfulle spillere. Noen av dem befinner seg nå sågar i norsk ishockeys øverste divisjon, den såkalte Get-ligaen. Styret har derfor i lengre tid arbeidet intenst for å få ham mer på isen – og nå har man endelig lykkes: 

 

-Vi har økt stillingsprosenten for Mads fra nåværende 70%, til en full stilling, forteller en stolt styreleder Anne Lene Hansen.  -Etter flere års ventetid er det klubbens vurdering at vi nå har økonomi til dette nålegger hun til og fortsetter:  

 

-  Medlemmene vil at vi skal øke vår kunnskap på isen. Vår beste løsning er derfor å unytte Mads sine beste ressurser på en slik mer effektiv måte.   Det vil styrke vårt arbeid med barn og unge for han er en glitrende ressurs på det sportslige og pedagogiske. Dette innebærer at styret må ta mer av de administrative oppgavene. Men med god hjelp av mange medlemmer som stiller opp i ulike utvalg, skal vi klare dette, avslutter Anne Lene. 

 

Mads selv er svært fornøyd for at han nå omsider kan få realisert tanker som var på trappene allerede da han kom til Sørlandet for flere år siden. 
  
-Et fullt engasjement var den opprinnelige planen da jeg flyttet til Kristiansand, sier Mads, som ser frem til å gjøre mer av det han liker best, nemlig være på is og utvikle ishockeyspillere.  

 

Den endelige trenerkabalen vil alle kunne få med seg på «kick-off» etter sommeren, på Idda, 19.august.