Nå starter Skøyte- og ishockeyskolen. Kom å prøv!

Mads Gabriel Scott
15.09.2018
VIL DU LÆRE Å GÅ PÅ SKØTER OG/ELLER SPILLE ISHOCKEY?

Vår skøyte- og ishockeyskole starter førstkommende torsdag 20.09.2018 kl 1700.

Påmelding i linken i skjemaet nederst.

Se video fra TV2 som var på besøk hos oss i fjor nederst.

​Vår skøyte- og ishockeyskole starter førstkommende torsdag 20.09.2018 kl 1700.

Skøyte- og ishockeyskolen holder på hver torsdag kl 1700-1745 og hver lørdag kl 1300-1345 på Idda Arena.

Vi holder på i hele ishockeysesongen som strekker seg helt til april! Barnet får egen drakt etter innmelding, det blir juletrefest og andre spesielt morsomme aktiviteter underveis i sesongen.

Skøyte- og ishockeyskolen er for alle barn uansett kjønn og forutsetninger. Vi tar i mot alle barn!

Det er helt gratis å komme og prøve vår skøyte- og ishockeyskole. Første semester en deltar på skøyte- og ishockeyskolen er det gratis å delta. En trenger en kun å bli medlem av klubben. Etter første semester koster ishockeyskolen 300,- pr semester.

Vi har skøyter, hjelm og utstyr til utlån (begrenset antall) til de som ønsker dette i oppstarten. Trenger du å låne utstyr kom gjerne en halvtime før oppstart så vi kan hjelpe til å finne fram til dere.

Det du trenger av utstyr er klær etter forholdene, skøyter og hjelm.

Når barnet har fullført trinnene på skøyte- og ishockeyskolen håper vi at barnet vil fortsette å spille ishockey. Da overfører vi barnet videre til lag! Der har vi kjempeflinke trenere som lærer barnet enda mer om skøyter og ishockey.

Hovedinstruktør for skøyte- og ishockeyskolen vår er Emil Haave. Emil spiller på vårt A-lag og han var også trener på skøyte- og ishockeyskolen forrige sesong. Emil får med seg Sean Mellingen som også spiller på A-laget til KIK.

I tillegg til Emil og Sean kommer andre A-lagsspillere og andre bidragsytere til å være med på og utenfor is for å gi dere en best mulig opplevelse.

Vi ønsker alle velkommen til Kristiansand Ishockeyklubb og vår skøyte- og ishockeyskole.

Påmelding i skjemaet her: Påmelding skøyte- og ishockeyskole

Video fra TV2 ligger her: TV2 på besøk i Kristiansand på skøyte- og ishockeyskolen.

Har du spørsmål? Send en epost til post@kik.no