«Live» ishockey på NRK!

​En fornøyd gjeng etter avsluttet sending med Janne Aateigen og Per-Kåre Sandbakk fra NRK Sørlandet.

Tekst og foto: Jan Harald Rismyhr
24.01.2019
En herlig blanding av jenter og gutter fikk i går kveld vise sine ferdigheter under «Primetime» på NRK1 TV `s nyhetssending. Innslaget ble sendt direkte. Det er gøy med slike flotte representanter for klubben vår!

• Dette var et spennende sted å lage reportasje!

På forhånd hadde NRK´s journalist Janne Aateigen avslørt at hun aldri hadde satt sine føtter på innsiden av det flotte ishockeyanlegget på Idda. Men da hun kom, sammen med kollega og videofotograf Per-Kåre Sandbakk, ble hun mektig imponert. Nyhetsanker Siv Kristin Sællmann annonserte det direktesendte innslaget der våre dyktige spillere viste sine ferdigheter på isen.

Daglig leder i KIK, Mads Gabriel Scott, fortalte informativt om vår rekruttering og avlivet myten om risikoen ved å drive med ishockey i forhold til andre idretter. Avslutningsvis stilte energibunten Ida Haave opp. Ida overrasket nok Janne Aateigen litt da hun fortalte om sin alder – hvor lenge hun har holdt på med ishockey – og hva hun liker best!

Du finner innslaget under denne linken – NRK Sending – og velger i fanen til venstre 18.50 -sendingen den 23. januar, 4min 45 sekunder frem (kanskje må du velge «flere episoder» nederst :)