«Palmesus» ble nok en dugnadssuksess!

​Her er en entusiastisk dugnadsgjeng sammen med fornøyde avdelingsledere hos arrangøren av "Palmesus" :)

Tekst og foto: Andreas Myhre
13.07.2019
Frivillig innsats, som skaper et ekstra bidrag til både klubbens og medlemmenes egen økonomi, er en viktig trivselsfaktor for KIK. For vi har ikke bare sportslige ambisjoner, men vektlegger også det å være en familieklubb.

I KIK er vi så heldige at dugnader vi er med på, virker motiverende for våre medlemmer. 2019-utgaven av Nord Europas største strandfest «Palmesus» var nok et eksempel på at slik deltagelse ikke bare gir penger i kassa – men også sveiser våre medlemmer, med eller uten puck, bare enda bedre sammen. God stemning, flotte folk, bra musikk og skikkelig smak av sommer. Travelt for de som var med for KIK, som i tillegg fikk god tid til å bli kjent med andre i klubben. Noen tok gjerne en dobbelt økt.

- Takk for en fantastisk helg. Dette var skikkelig inspirerende, mente hockeymamma Linn-Cecilie Larsen. Hun bidro med hele 22 timers innsats fordelt på to dager. Og som en liten ekstraekstrabonus, fikk hun med seg litt av konsertene mellom slagene.  Tommel også opp for Karen Marcussen nederst til høyre som også så ut til å trives storveis, mens vår turbo Øystein Liebermann (på bildet over) fant tonen med en humørfylt kaptein på hurtigruta nordfra.

Klubben vår stilte i år med rekordmange deltagere. Alle jobbet som servitører. Dugnadsarbeid er vanlig for idrettsklubber, men sitter du der med mange usolgte varer på kjøkkenbordet kan forholdet til dugnad fort bli litt anstrengt. Men dette slipper vi altså i KIK. Klubben har tradisjonelt deltatt på mange av sommerens arrangementer i regionen. Foruten Palmesus, er vi også engasjert på «Hunsfest» på Vennesla, «Måkeskrik» og studiestart-festivalen til SIA. Og KIK høster mange lovord fra mange arrangører for sin innsats.

- Jeg er imponert over hvor mange som stiller opp selv i feriemåneden juli. Det mest geniale er at jobben man gjør på dugnad ikke bare bedrer klubbens økonomi, men også en del tilfaller deg eller dine som fratrekk i treningsavgift. Eller du kan gi pengene til noen du vil skal ha dem. For vi er en klubb som ønsker å gi et tilbud til flest mulige, sier Bjørn Tore Haugen, økonomiansvarlig i KIK-styret avslutningsvis.