Strålende start på serien for U15

Ina Nodeland var den ivrigste poengplukkeren i de tre oppgjørene. Ingenting å si på innsatsen!​

Av Guro Wasland
01.10.2019
To seire og en uavgjort kamp i helgens start på U15 serien, mot Tønsberg, på hjemmebane. Spesielt i den aller siste perioden viste våre innsatsfylte jenter og gutter seg fra sin beste side...

Det var spente spillere som sto klare på isen da droppen gikk. I første periode hadde Tønsberg overtaket, men KIK slo tilbake og tok kontroll i de to siste. Dermed gikk de seirende ut av sesongens første seriekamp.

Lørdag var det mange supportere på tribunen, og stemningen i hallen var god. Lagene spilte jevnt og resultatet ble uavgjort. Begge lag fikk inn to mål i andre periode.

Søndag morgen var det to lag som begge hadde lyst til å vinne. Etter fem minutter putta KIK sitt første mål, det eneste i første periode. I andre periode utlignet Tønsberg løpet av de første to minuttene. Helt på slutten av perioden gikk KIK opp i ledelsen igjen. I siste periode skjedde det noe. KIK begynte å spille som et lag, og gjorde det som de har øvd på. Det gav resultater: Fire mål. Ett av dem ble skåret av Nils Sunde som spilte sin aller første kamp for U15. Ina Nodeland ble toppscorer denne kamphelgen med 5 mål og 1 assist.

Det er mange i sving for å avvikle slike kamphelger, og det er foreldre til spillerne som står for det meste. Denne helgen fikk vi litt hjelp til gjennomføringen. Tusen takk til Anne Lene Hansen som styrte musikken på lørdag og Sjur Wangen som var speaker på lørdag og søndag.

Det er første året U15-laget til klubben spiller i nasjonal serie. Det er spennende og skummelt på samme tid. Gøy å møte nye lag å spille mot, men også litt skummelt da en ikke kjenner til lagene fra før. I U15 C serien er det med fem lag i tillegg til KIK; Tønsberg, Gjøvik, Holmen, Sparta Sarpsborg 2 og Stavanger 2.

Neste kamp er på Idda Arena 11.-12. og 13. oktober. Da møter de Stavanger 2.