Toyota Sør ut på glattisen...

Gla´gjeng på isen. Foran fra venstre, Eirik Farstad Hansen (leder karosseri & lakk), Trine Linn Kristoffersen (kundemottaker) Rainer Sterner (lærling, mekanisk) Catrine Aarli (mekaniker, Lexus) og Signe Marit Skomedal (teamleder, kundemottak). Bak fra venstre: Rune Eikli (selger), Jim Øvrelid (verksmester), Morten Hagen (oppretter/lakkerer), Eirik Natskår (Oppretter), Trond Wigemyr (oppretter) Steinar Jerdal (delelager) Nail Agirman (mekaniker Lexus


Av Jan Harald Rismyhr
03.02.2019
-  Takk for en hyggelig lørdagskveld. Veldig moro å få prøvd seg på isen. Gøy at så mange fra KIK tok seg tid til å være med oss en vanvittig gøyal opplevelse :)

christian i gardrobe-453.jpgDette sier Signe Marit Skomedal. Sammen med 11 kolleger i «Toyota Sør», som er en av våre samarbeidspartnere, fikk hun anledning til å forsøke seg som ishockey-spiller. Uten unntak var nok dette første gang deltagerne tok en slik utfordring. Det ble noen innholdsrike og fornøyelige timer i vårt flotte innendørsanlegg på Idda i Kristiansand. Fra første stund var stemningen på topp.

 

 hvor_er_pucken_453.jpgArrangementsansvarlig i KIK, Christian Løvdal, hadde tidlig vært på pletten slik at komplett utstyr lå sirlig plassert på sittebenkene i garderoben etter bestilt størrelse, da det entusiastiske bilfolket ankom. Ishockeyspillere er godt beskyttet på banen. Faktisk er det flere skader i fotball og håndball, enn i vår idrett. Derfor er utstyret svært viktig – og man fikk litt hjelp til å få dette på – i riktig rekkefølge.

 

jin_paa_benken-453.jpgEndelig på isen ble det først kjørt litt øvelsespreget lek i regi av tre av våre flotte spillere fra U-13 som velvillig stilte opp. Deretter ble det kamp med sjokoladekake i innbytterboksen – og avslutning med straffeslagskonkurranse. Etterpå utrykte flere at de ikke hadde vært så (behagelig) slitne en lørdagskveld i manns minne. Og helt til slutt fikk næringslageret et velfortjent bidrag fra «Pizzabageren» nede på hjørnet. 

Se video fra is-samlingen under >> 

  • (Vi beklager at det er problemer med å starte video på mobiltelefoner. Sveip det sorte feltet mot venstre og klikk på pilen nederst til høyre. Web-leverandør arbeider med saken :)