Vi trives best med god is!

Administrerende direktør, eier og leder av sponsorutvalget  i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen, har stor sans for ishockey i Kristiansand. Og bedriften ønsker fremfor alt, som nybakt hovedsponsor, å bidra til foredling av det sunne verdigrunnlaget som partene deler.

Av Jan Harald Rismyhr
04.10.2018
- Ishockey er en idrett som fascinerer meg. Dessuten har Kristiansand Ishockeyklubb (KIK) og vår bedrift fellesnevnere i sitt verdigrunnlag som mangfold, likestilling og inkludering.

​Dette sier administrerende direktør i Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen og legger til:

- Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og har et multinasjonalt miljø vi er stolte av. Det samme har KIK.

Partene var nylig samlet til gjennomgang og signering av avtalen som gjør Hennig-Olsen Is til KIK`s hovedsponsor. Avtalen inneholder både bidrag til drift og samarbeidsprosjekter. Varigheten er to år med opsjon for utvidelse.

- Å få med en slik bedrift, med et slikt omdømme, er viktig for oss. Vi blir stadig flere nasjonaliteter blant Kristiansands innbyggerne. Vi har en flott innendørs ishockeyarena på Idda Arena der man kan bedrive en vinteridrett under alltid gode forhold. Ishockey har en bred, internasjonal appell, og vil bidra til at byen vår blir mer attraktiv med tanke på aktiviteter. En god klubb er med på å bygge by, sier Andreas Myhre i sponsorutvalget til KIK, og avslutter.

- Hennig-Olsen Is er markedsledende innen sin bransje. En suksess av en familiebedrift. Vi er allerede blant Norges 10 største ishockeyklubber i antall medlemmer. Men vi har fortsatt mye å lære. Og nå har vi fått en god kilde til å hente inspirasjon fra – også i den anledning.

paal_mads_andreas_907_450.jpg Trekløver som allerede har funnet en god tone på isen. I midten administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen, til venstre daglig leder i Kristiansand Ishockeyklubb, Mads Gabriel Scott og tilhøyre Andreas Myhre i sponsorutvalget, også han i KIK.