Vi vant pokalen!

​Fire glade KIK-jenter etter at pokalen og gullmedalje er sikret, fra venstre Silje Gundersen, Andrea Emblem Auestad, Ina Nodeland og Mari Pedersen. På bildet til høyre jubler laget etter scoring av Ina Nodeland, her til venstre, med lagvenninnen og lagkapteinen Silje Gundersen lengst til høyre.

Av Guro Wasland
11.02.2019
Med blant annet både lagkaptein og målscorere fra KIK med på laget, ble det storeslem for koalisjonen mellom Rogaland, Hordaland og Vest-Agder i kretslagsmesterskapet!

Helgen 25.-27. januar var det kretslagsturnering i Haugesund for jenter U17. Turneringen var lagt opp med innledende spill, samt sluttspill. Det deltok lag fra 7 kretser i Norge. Rogaland/Hordaland der også Vest-Agder er med, gikk ubeseiret gjennom turneringen. I finalen var det Oslo ishockeykrets som ble slått. Dermed tok vi gullmedaljer og vandrepokalen ble med hjem til Kristiansand

Kristiansand ishockeyklubb er som nevnt en d
el av Rogaland/Hordaland ishockeykrets. Som  guttene spiller også jentene sammen med spillere fra Bergen, Haugesund, Stavanger, Nærbø.

Samlingene går gjennom en sesong. Først åpne, så lukkede inviterte samlinger. Denne sesongen var Ina Nodeland, Mari Pedersen, Andrea Emblem Auestad og Silje Gundersen uttatt til kretslaget, samt at årets lagleder, Anne Lene Hansen, var fra KIK.

Jentene er flotte representanter for Kristiansand ishockeyklubb og utmerket seg både på og av isen. De viser godt samarbeid, gode holdninger og utmerker seg i spill/ferdigheter. Ina ble kåret til banens beste spiller. Silje var kaptein for kretslaget og hentet pokalen.

I september/ oktober 2019 er det uttak for neste sesongs kretslag, så frem mot det er det bare å stå på videre med ferdighetene på isen.

KIK gratulerer og takker for god innsats.