Håkon Eggen – ny målvaktstrener

Av KIK-redaksjon
29.04.2019
Håkon Eggen skal kommende sesong være målvaktstrener for KIK.  Han skal være hos KIK i bestemte perioder sammen med våre planlagte temahelger.

HåkonEggen, 27 år fra Manglerud i Oslo, har seks års erfaring som trener. Han har tidligere vært i Narvik hvor han hadde ansvaret fra hockeyskole til bidrag inn mot A-laget. Håkon har også vært i Rosenborg og vært hovedtrener for U16, og U18, assistent-trener for U20, og målvaktstrener for hele klubben. Han var også målvaktstrener for Strinda Toppidrett (vgs), som er ishockeygymnas-tilbudet i Trondheim. Håkon har de senere årene vært trener for Manglerud Star for 2001-årgangen og målvaktstrener for U21 siste sesong. Han har Trener II og Målvaktstrener II i regi av NIHF. 

Håkon er faglig sterk og energisk. Han vil ha mellom 2-4 gode økter på is med våre målvakter. I tillegg til fysisk trening og teori. 

Helgene går sammen med våre planlagte temahelger. Han vil tilføre gode verdier og god treningskultur. Han vil også jobbe og vise fram at det er moro å være målvakt!

Vi ønsker Håkon velkommen til Kristiansand Ishockeyklubb.